Bolero fra Rauma strikket i Puno

I mai er jeg invitert i bryllup og hva er vel ikke mer passende enn en ny bolere for anledningen. Jeg er kjempe glad i å strikke med Puno fra Rauma og etter og ha strikket lue fra Rauma alpakka 9 i vinter fant jeg den perfekte boleroen i samme hefte. Jeg tror det blir perfekt med en ny bolero i ull til mai, tempraturen er fortsatt litt ustabil og det er godt å ha noe varmt over skuldrene om kvelden. Jeg gleder meg til jeg har funnet kjole til anledningen slik at jeg kan finne en passende farge til boleroen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s