God og varm lue

Jeg synes alltid det er vanskelig å finne luer jeg liker, så i år bestemte jeg meg for å strikke en selv. Da fikk jeg litt å henge fingrene i og jeg kunne velge hvilken farge jeg ville. Dessverre endte jeg med grå, litt kjedelig, men passer til det meste av yttertøy jeg eier. Jeg hadde aldri strikket fletter før jeg fant denne lue-oppskriften fra Rauma og enda bedre den skulle strikkes i Puno. Det gikk veldig greit å lage fletter, og lua ble ferdig på null komma niks. Den er god og varm, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det ble ei venninne også, så jeg endte med å strikke en helt lik til henne også.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s