Babyteppe av bestemorsruter

Ei venninne venter en liten gutt i mai og jeg tenkte jeg skulle hekle et teppe til den lille prinsen. Teppet må være ferdig til midten av mai for det skal sendes til England, og denne gangen tror jeg jeg skal prøve meg på bestemorsruter – håper bare jeg rekker det.

Oppskriften er hentet fra Drops og heter Wrap With Love. I oppskriften bruker de BabyAlpaca Silk, men jeg tenkte jeg skulle prøve meg på en annen garnkvalitet som egner seg litt bedre til vasking som DROPS Baby Merino super wash. Jeg lover å legge ut bilder så fort jeg får kjøpt garn og begynt på teppet.

Baby Merinio fra Drops

Baby Merinio fra Drops

Da er garnet kjøpt og jeg er kjempe fornøyd. Jeg synes alltid det er vanskelig å velge farger og spesilet vanskelig er det når jeg skal velge farger for andre. Jeg mangler et nøste i følge mønsteret og skal tilbake til butikken for å kjøpe et naturfarget garn for å myke opp fargepaletten bitte litte grann.

Reklamer

En kommentar om “Babyteppe av bestemorsruter

  1. Tilbaketråkk: “På veg helseteppe” fra Pickles «

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s