«På veg helseteppe» fra Pickles

Jeg holder på å hekle et teppe av bestemorsruter og siden jeg har forholdsvis god tid på dette prosjektet, så «måtte» jeg bare søke litt på nettet for å se etter et lite tillegs-prosjekt jeg kan strikke som avveksling for alle disse bestemorsrutene som skal hekles og festes. Mulig dette blir litt vel ambisiøst, men jeg fant dette «På veg helseteppe» designet av Pickles, og siden det står på nettsiden at det er et perfekt tv-prosjek så satser på at dette skal gå bra . Fargene er kjempe spennende, og på Pickles  selger de ferdige garnkit med masse spennende farge kombinasjoner, så jeg tenkte jeg skulle velge et av disse til teppet. Jeg er ofte innom Pickels sine sider for inspirasjon. Garnet deres er utrolig og innleggene og oppskriftene deres er utrolig inspirerende. Her i Oslo har de åpent lager på torsdager, og jeg tror jammen jeg jeg skal stikke innom og kjøpe et garnkitt til dette «På veg helseteppe» til torsdag. Jeg gleder meg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s