Garn til «På veg helseteppe»

Jeg har vært litt treg med å oppdatere etter garnfangsten på torsdag, men jeg fikk besøk av tre gutter, som var på vei hjem fra overlevelseskurs i Bardufoss, på fredag og jeg har hatt mer enn nok med å vaske, organisere og kokkelere for denne entusiastiske gjengen. Men før vasking og kokkelering begnte så fikk jeg tid til å ta turen innom Pickles  sitt lagerutsalg torsdag ettermiddag. Jeg fikk med meg fem herlige nøster til mitt lille side prosjekt «På veg helseteppe», og det klør i fingrene etter å begynne, men jeg har tatt til fornuften og lovet meg selv at jeg må komme litt bedre i gang med alle disse bestemorsrutene som skal hekles til mitt lille babyteppe.

Bestemorsruter

Min voskende bunke bestemorsruter

Jeg har nå heklet to nøster og begynt på mitt tredje nøste, og jeg har nå fullført hele 12 herlige lapper – bare 30 lapper igjen. Dette skal nok gå bra, jeg begynner å få dreisen på disse rutene og siden alle er ensfarget så tar det bitte litt mindre tid enn om jeg skulle heklet hver rute med flere farger.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s