Mini-Herringbone Skjerf

En av bloggene jeg følger jevnlig er The Purl Bee. Og i forrige uke dumpet dette fine skjerfet ned i RSS leseren min. Dette skjerfet MÅ jeg bare lage en dag. Oppslriften på skjerfet finner du her. Jeg har dessverre ikke noe bilde av dette skjerfet siden jeg ikke har laget det enda, men jeg håper at til høsten står det på listen over prosjekter som skal gjennomføres og da skal jeg få lagt ut et bilde eller to.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s