Sjal fra Rauma strikket med Puno

Jeg er akkurat ferdig med et skikkelig drømme prosjket. Jeg bare elsker Puno fra Rauma, det er utrolig godt og varmt, og det er kjempe gøy å strikke med. Og kan tro jeg ble gledelig overrasket da svigermor sa hun ønsket seg et nytt sjal, og allerede hadde vært og handlet fem nøster Puno og et par nye rundpinner i størrelse 7 til meg. Jippi!

Oppskriften er hentet fra Alpakka 9 fra Rauma og fargen er 1310. Ved første øyekast synes jeg sjalet så litt komplisert ut, men det gikk veldig lett å strikke. Rillestrikk med øking av masker i begynnelsen, midten og på slutten av arbeidet på annenhver pinne gjør det til et supert ferie prosjekt.  Det som tok mest tid var borden rundt sjalet, men det var kun fordi jeg la opp løsmaskene litt stramt og måtte bruke litt ekstra tid med å få pinnen inn i rett maske. Typisk meg. Konklusjonen er uansett:  Dette skal strikkes igjen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s