Snorkedress til familiens nykomling

Endelig er jeg tilbake, og i full gang med strikkingen igjen. Det har vært en hektisk høst med flytting og salg av leilighet og det har derfor blitt minimalt med tid til strikking og håndarbeid. Det eneste jeg har hatt tid til er å drømme meg bort i nye ønske prosjeketer og til og med klart å fullført ett. Det har nemlig skjedd store ting i familien og vi venter spent på å møte familienes neste lille prins som kommer nå i julestria. I den anledning har jeg funnet oppskriften på denne kjekke Snorkedressn på Pickles.no. Den er så utrolig søt og den er ikke så alt for vanskelig og strikke:) Den er strikket i dobbelt trå Extra Fine Merino fra Pickles som er ordentlig god og myk. Under er bildet av det ferdige resultatet.

Snorkedress fra Pickels

Den ferdige Snorkedressen fra Pickles

Det ble til slutt mange tråder å feste, men bortsett fra det så gikk det forholdsvis fort å strikke dressen. Knappene fant jeg og søsteren min på Nøstet Mitt oppe på Storo.

Snorkedress fra Pickles

Snorkedress fra Pickles med brune knapper fra Nøstet Mitt

Jeg må innrømme at jeg gleder meg masse til å se om dressen passser til den lille som kommer. Jeg fulgte oppskriften som gjelder fra 0-4 månder så jeg håper den kommer til sitt rette nå i vinter. Vi får vente enda et par dager i spenning.

Ha en fin dag:)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s