Skjerf med rysjer

Skjerf med rysjer

Endelig er mitt skjerf med rysjer ferdig:) Det har tatt meg sånn ca 2.7 år. Oppskriften fant jeg etter å ha brukt en kveld sammen med google på søken etter oppskrift på en fin hals. I stede fant jeg dette mønsteret hos Sadie & Oliver. Bildene var så utrolig fine og jeg ble helt betatt av de fine rysjene på skjerfet. Dessuten sto det i bloggen at det hadde blitt strikket på en helg så da virket det mer enn overkommelig. Jeg slet litt med å skjønne hvordan jeg skulle strikke rysjene på skjerfet og det ble deerfor liggende til fordel for andre prosjekter. Det tok meg altså ubrukelig lang tid å fullføre dette, men nå er det endelig ferdig. Det er nok en gang vinter og i morgen skal det brukes. Jippi!

Skjerf med rysjer

Skjerf med rysjer og det heklede hjertet til vonganhenget til knøttet

Reklamer

2 kommentarer om “Skjerf med rysjer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s