Vognanheng til knøttet

Heklet hjerte

Søsteren ønsker seg et vognanheng til knøttet. Og for en stund siden fant jeg denne fine oppskriften på dette heklede hjerte. Vi tenkte at det ville være fint om dette kunne henge i midten og ha noen figurer på hver sin side. Jeg har kjøpt garn til resten av figurene, men jeg er ikke helt sikkert på hva og hvordan jeg skal lage dette, så jeg få bruke litt tid i kveld på dette:)

Reklamer

2 kommentarer om “Vognanheng til knøttet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s