Tiramisu babyteppe forklaringer

Blått tirmaisu babyteppe

Blått tirmaisu babyteppe

Jeg har fått masse treff på det nydelige Tiramisu babyteppe jeg heklet. Mønsteret er gratis og kan lastes ned her. Jeg har fått en forespørsel om å oversette oppskriften, men dette vil jeg gjerne få godkjent fra designer Alicia Paulson før jeg gjør:) Jeg tenkte derimot at jeg da kan bidra med den nest beste tingen og oversette forkortelsene i oppskriften.

Babyteppet hekles med fastmasker og måler ca 81cm x 81cm.
Jeg heklet mitt teppe i Lerke fra Dale garn og med en heklenål i størrelse 5.

Forkortelser i oppskriften:
Ch = chain – Luftmasker (lm)

Sc = single crochet – Fastmaske (fm) I denne oppskrften hekler man i gjennom begge maskene fra foregående runde. Merk at første rad hekles i bakre del av luftmasken.

Dc = double crochet – Stav (st)

Sl st = slip stitch – Kjedemaske (kjm)

Sk = skip – Hopp over

Rd = round – Runde

Dette var det første teppe jeg heklet, så det ble ikke helt perfekt. Men da jeg fikk heklet borden ble det veldig fint. Man må rett og slett ha litt tålmodighet og ta seg tid til å prøve seg fram.Og er det et mønster jeg sliter med så pleier jeg å skrive det ned og erstatte alle forkortelser med de rette ordene da blir det litt lettere å lese.

Lykke til:)

Reklamer

2 kommentarer om “Tiramisu babyteppe forklaringer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s