UFO grytekluter – check!

Grytekluter i lilla og blått

Jippi! Det føles deilig å få fullført arbeid som har vært liggende. Disse gryteklutene tror jeg faktisk var noe av det første jeg strikket. De ble dessverre liggende uferdige i en skuff fordi jeg hadde ingen idè om hvordan jeg skulle hekle kanten rundt. I stede for å fullføre begynte jeg heller på par nummer to, derav et blått og et lilla sett.  I de siste årene har jeg lært meg litte gran hekling, og nå har jeg endelig to sett nye grytekluter. Jippi!

Grytekluter i blått og lilla

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s