Vognanheng til knøttet

Heklet vognanheng

I et forsøk på å lage en remse med figurer til å henge på tvers av vognen ble denne karen og hjertet til. Tanken var at hjertet skulle henge i midten og at musa skulle klamre seg fast på tråden som henges tvers over. Planen var også å lage en kompis til musa, men slik ble det altså ikke. Jeg endte heller opp med denne variantet:) Håper knøttet likevel blir fornøyd.

Reklamer

3 kommentarer om “Vognanheng til knøttet

  1. Tilbaketråkk: Heklet rangle | MillyMine

    • Hei Anita, beklager utrolig sent svar. Jeg har designet den selv og har ikke fått skrevet ned oppskriften. Og jeg har dessverre ikke tid til å gjøre det for tiden. Jeg skal prøve å skrive ned oppskriften neste gang jeg lager en:) Mvh Camilla

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s