UFO – Heklet tiramisu babyteppe versjon 2 – check

Heklet Tiramisu babyteppe lys lilla

Endelig er mitt andre Triamisu babyteppe ferdig:) Denne gangen gikk det ikke like fort å hekle det, men det skyldes nok mer ferie enn at selve jobben tok lang tid. Teppet ble dessverre liggende lenge etter at det ble påbegynt før sommeren og jeg bestemte meg for at det var litt kjedelig å ta med seg babyteppe på ferie. Og det endte da i skuffen sammen med alt annet som ikke er ferdig.

Heklet Tiramisu babyteppe lys lillaGarnet jeg brukte denne gangen var Lerke fra Dalegarn. Fargen er lys lilla. Garnet er 52% fin merino ull og 48% egyptisk bomull. Og et beste av alt er at teppet kan vaskes på 30°.

Båndet som jeg har tredd i rundt teppet kjøpte jeg på Panduro 6 mm bredt.

Jeg lurer på om jeg la opp litt ekstra masker denne gangen, men det er så lenge siden jeg begynte på teppet at jeg er usikker på hvilket maskeantall jeg endte opp med. Men for at borden rundt skal passe er det viktig at maskeantallet er delig på 4.

Se mitt andre Tiramisu babyteppe  for annet garnvalg og litt mer beskrivelse av hvordan jeg heklet teppet:)

Heklet Tiramisu babyteppe lys lilla

Reklamer

3 kommentarer om “UFO – Heklet tiramisu babyteppe versjon 2 – check

  1. Hei. Lurer på hvor mange nøster du brukte på dette teppe? Å vil du si det tok veldig lang tid? Så du hadde laget et annet som du hadde skrevet gikk fort. Har ikke så lenge igjen til babyen kommer så vil gjerne få det ferdig til da 🙂 Er det flere tykkelser på lerkegarnet?

    • Hei, Jeg tror jeg brukte 5 nøster lerke. Ja, det finnes et som er tynnere som heter lille lerke – tror jeg. Ville nok kjøpt et par nøster ekstra om jeg skulle heklet med det for å få litt størrelse på teppet. Nei det gikk fort. Husker ikke helt, men ca 2-3 uker med kveldshekling. Jeg har ikke beholdt noen av de jeg har heklet, men jeg har fått veldig skryt for de, og barna har brukt teppene lenge – så kan absolutt anbefale det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s